brug hek luifelmakelaar opritmindervalide brandweerloods hekwerk plantenbakkencorten stalenwinkeltrap traprvs trapstaalglas Nea Ferjitte
preload image preload image

Hekwerk brug Zaandam

Particulier sierhekwerk

Gegalvaniseerde stalen Luifel Burgum

Mindervalide oprit Rabobank

Brandweerloods Sumar Noord

Stalen hekwerk gemeente Tytsjerksteradiel 

Cortenstalen boombakken gemeentehuis Burgum

Winkeltrap

RVS trap Motodrome Burgum

Trap van staal, hout en glas

Oorlogsmonument Nea Ferjitte

Over ons

Wij zijn begonnen bij Fritimco aan de Mr. Oppedijk van Veenweg in Burgum en zijn inmiddels uitgebreid tot een bedrijf met een vijftal vaste medewerkers. Het bedrijf groeide na de start al snel uit zijn jasje en verhuisde vervolgens naar de Solcamastraat 14 in Sumar. Daar zijn we inmiddels alweer jarenlang gevestigd.

Het familiebedrijf, dat in 1996 werd opgericht werd door Arie Wobma uit Burgum, is gespecialiseerd in het maken van constructies, reparatie en onderhoud in staal, RVS en aluminium. In de werkplaats heeft het bedrijf de beschikking over machines zoals walsen, knipmachines, een zetbank en een profielwals. Met deze machines kan praktisch elke klus - naar wens van de klant - geklaard worden. Ook beschikt het bedrijf over de unieke mogelijkheid om op locatie laswerk en montage werkzaamheden te verrichten.

Wij staan vooral bekend om onze creatieve innovatieve 'bijzonderheden' die overal in de regio te zien zijn. Het gaat dan om bijzondere trapleuningen, hekwerken of constructies (zie fotonieuws). Ook heeft het bedrijf een speciale aanhangwagen ontwikkeld waarmee klanten eenvoudig een rolsteiger meekunnen nemen naar locatie. Deze speciale aanhangwagen is al afgenomen door steigerbouwer Altrex. We draaien onze hand ook niet om voor het maken en ontwikkelen van pontons tot zwembadliften.